Se hvad dine leads foretager
sig på din hjemmeside

Med LeadScoreApp opsamler du alle de digitale fodaftryk dine leads og kunder sætter online. Du kan se alt hvad de har kigget på hjemmesiden og hvornår.

Find de varme leads og kunder der går med købsovervejelser

Gennem vores kerneværktøjer lead scoring og lead tracking giver vi dig overblikket over, hvad dine leads vil have, og hvornår de vil have det. Resultatet er en liste med købsparate leads og kunder, som er parate til at snakke med salg.

Gennem vores kerneværktøjer lead scoring og lead tracking giver vi dig overblikket over, hvad dine leads vil have, og hvornår de vil have det.

Resultatet er en liste med købsparate leads og kunder, som er parate til at snakke med salg.

I dag er 80% af købsbeslutningen flyttet ind på hjemmesider, hvor brugerne læser sig til fordele/ulemper, specifikationer og andres erfaringer.

Ved at overvåge hvilke sider og typer af indhold et lead læser på hjemmesiden kan man få en indikation af, hvor langt et lead er i købeprocessen.

Det digitale fodaftryk giver dig værdifulde indsigter omkring din målgruppe.

  • Hvad finder de interresant?
  • Hvad foretager de sig på din hjemmeside?
  • Hvor tæt er de på køb?
  • Hvor aktiv er de på din hjemmeside?

Dette er bare nogle af de information, deres fodaftryk kan fortælle dig noget om.

Website tracking og lead scoring

Identificer

Find varme leads der går med købe overvejelser – men mangler et sidste skub.

Fokuser sælgere

Hjælp sælgere med at fokuserer deres tid på leads, hvor de nemmere får et salg

Smartere markedsføring

Målret budskaber automatisk efter kolde og varme leads.

Sæt din leadgenerering og leadpleje på autopilot

Customer Journey

Track dines leads' kunderejse og bliv i stand til at levere perfekt personlig markedsføring. Med LeadScoreApps Customer Journey funktion vinder du den digitale kunderejse.

Marketing automation

Marketing Automation

Forøg ROI'en på din markedsføringsindsats med vores marketing automation værktøj. Send det rigtige budskab, til det rigtige lead, på det rigtige tidspunkt.

CRM

LeadScoreApp er en ny tilgang til CRM, hvor vi sætter din hjemmeside i centrum for bearbejdning af dine leads og kunder. LeadScoreApp CRM, gør salg og service effektivt.

Få automatisk varme, salgsklare leads serveret hver dag

Med LeadScoreApp plejer du dine kunder og leads
individuelt over tid og opbygger kendskab, tillid og
præferencer

Online CRM tracking
facebook retargeting

Facebook Retargeting

LeadScoreApp giver dig mulighed for at integrere direkte med Facebook, sådan at det bliver muligt at man udfra et leads adfærd, kan påbegynde retargeting på Facebook.

Luk salget med LeadScoring

Luk salget hurtigere med vores Lead Scoring funktion. Lead Scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.
Lead scoring
online crm

Optimer salgsprocesser

Luk dit salg hurtigere ved at identificere kundeemner, der bare har brug for det endelige skub. Se, hvis leads har åbnet dine e-mails eller downloadet dine filer. Opbyg salgsprocesser, automatiser opgaver og spor din ydeevne.

Adfærdsprofilering

Hvert klik på din hjemmeside afslører noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profileringsfunktion til at segmentere leads efter dine produkter, målgrupper eller købsadfærd.købsproces.
lead tracking viser hvilke sider et lead har besøgt
LeadScoreapp system til leadgenerering og marketing automation

Det fulde overblik over lead data

Leadgenererings Blog

Lær hvordan du kan effektivisere dit salg med brug af lead scoring, og hold dine sælgere fokuseret på de bedste leads. Se kundens adfærd med lead scoring.

Fyld din pipeline med  en daglig liste af kvalificerede virksomheder. Med prospects kan du se hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside, og hvilke sider de læser.

Få den ultimative guide igennem hvordan du skal leadgenerere i 2019. Teknikker som tracking, scoring og automation til at skabe nye leads – helt automatisk

Find dine varme leads i dag!

Opret en gratis konto i dag