Marketing Automation sætter markedsføring på autopilot

Målrettet og personlig markedsføring, til den rette modtager, på det helt rigtigt tidspunkt – helt automatisk. 

Sæt din markedsføring på autopilot - med marketing automation

Marketing automation er en metode, der giver dig muligheden for at lave målrettet og personlig markedsføring helt automatisk.
Ved at indsamle data om dine subscribers’ adfærd, kan man opsætte et automatisk mailflow baseret på den adfærd din subscriber har vist på din hjemmeside.

Med marketing automation, kan du derved lave personlig og værdifuld markedsføring i massiv skala – helt automatisk.

Eksempelvis, hvis en subscriber har besøgt din hjemmeside og set fem sider om ferier til Egypten vil et marketing automation system automatisk sende en mail til vedkommende med eksempelvis et tilbud om Egypten.

Med marketing automation undgår du derfor at sende irrelevante mails til dine læsere.
Yderligere kan du overvåge hver subscribers adfærd og se, hvor varme de er og sende et tilbud præcist når de er klar!

Segmenter

Brug digitale fodaftryk til at lave en realtid segmentering efter interesser

Personaliser

Brug data til at persionaliser email med målrettet indhold og call-to-actions

Automatiser

Send det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt til den rigtige modtager

Marketing automation værktøjer

Lead Tracking

Med LeadScoreApp kan du følge dine leads digitale fodaftryk. Se hvilke sider dine leads besøger, om de læser dine mails og om de downloader dine filer. Med lead tracking får du indsigt i dine leads aktivitet på hjemmesiden og interesse for dine produlter.

Lead Scoring

Lead scoring giver dig overblikket over dine varme leads. LeadScoreApp tracker dine leads’ digitale fodaftryk på din hjemmeside, aflæser deres købssignaler og udregner prioriteret lister af varme leads - som du kan gøre til nye kunder.

Marketing automation

Email Automation

Forøg ROI'en på din markedsføringsindsats med vores marketing automation værktøj. Send det rigtige budskab, til det rigtige lead, på det rigtige tidspunkt i den rigtige kanal. Alt det er muligt, helt automatisk med Marketing Automation.

Marketing automation på tværs af kanaler

Social media

Lav målrettede audience på dine sociale medier med målgrupper ud fra scores og placering i kunderejsen.

Personlige mails

Send personlige og målrettede e-mails til dine kunder, der matcher deres købsadfærd på din hjemmeside.

SMS

Brug SMS som en del af din marketingstrategi, og sørg for, at du forbliver top-of-mind hos din kunde.

Lead scoring addon

Luk salget med leadscoring

Undersøg enhver bruger og enhver handling, de har truffet i realtid med fuld timeline over alle sidevisninger. 

Se, hvem der besøger vigtige konverteringssider, efterlader en kurv, søger efter produkter, åbner e-mails, interagerer med andre marketingkanaler og hvornår de seneste har besøgt hjemmeside. 

Luk salget hurtigere med vores Lead Scoring funktion. Lead Scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.

Hvordan virker marketing automation?

LeadScoreApp er alt andet end komplekst; på blot 15 minutter kan dit system være køreklart.

Marketing automation virker ved at tracke dine besøgende på din hjemmeside.

Tracking starter, når en læser tilmelder sig dit nyhedsbrev og klikker på et link i brevet. Herefter oprettes en cookie, der gør tracking af adfærd muligt.

Du vil få indblik i, hvilke sider de har besøgt og i hvor lang tid. Du vil også få indblik i, hvilke mails de har åbnet og endda vide, hvor mange gange de har åbnet mailen.

Ved at indsamle adfærdsbaseret data fra dine læsere, kan du altså bruge det som brændstof i marketing automation.

LeadScoreApp indsamler alt data, det kan, om dine læsere gennem tracking og segmenterer og profilerer automatisk herefter.

Systemet vil altså opdage købssignaler, interesser og tendenser hos hver enkelt læser. Herefter vil LeadScoreApp automatisk pleje dine læsere og gøre dem til leads og til sidst til kunder.

marketing-automation-figur (2)

Marketing Automation konverterer flere leads

Brug Marketing Automation til at kommunikere med de helt rigtige leads på det rigtige tidspunkt, så hvert lead modtager et nyhedsbrev ud fra, hvad de har kigget på inde på hjemmesiden, eller hvor langt de er i deres egen købsproces. Dette varmer godt op under dine leads, så de kan blive til købeklare kundeemner.

På den måde sparer du tid i din konverteringsproces og udnytter din hjemmesides fulde salgspotentiale, samtidig med at du sikrer, at alle dine leads modtager den rigtige information på det rigtige tidspunkt helt automatisk. Din inbound marketing indsats bliver derfor langt mere konkret og effektiv!
facebook retargeting

Facebook Retargeting

LeadScoreApp giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med Facebook, sådan at det bliver muligt at man udfra et leads adfærd, kan påbegynde retargeting på Facebook.

Markedsføring efter kunderejsen ​

Op mod 90% af de leads, du genererer igennem inbound marketing er ikke parate til at blive ringet op af en sælger eller foretage et køb. De befinder sig stadig på et tidligt stadie i kunderejsen og skal først modnes og kvalificeres, før de er klar til den form for dialog.

den digitale kunderejse
Lead scoring og lead tracking

Spor digitale fodaftryk

Få tracking på, hvordan leads bruger din hjemmeside. Se, hvilke sider de læser, hvilke mails de åbner og hvilke filer de downloader.

Adfærdsprofilering

Hvert klik på din hjemmeside afslører noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profileringsfeature til at segmentere leads efter dine produkter, målgrupper eller deres købsadfærd.
Lead scoring og profilering
Lead tracking finder frem til hvor varmt et undemne er

Luk salget med perfekt timing

Luk salget med perfekt timede e-mails med vores lead scoring funktion. Lead scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.

Automatisk e-mail automation crm

Gevinster ved LeadScoreApp:

Leadgenererings Blog

Marketing automation, giver dig muligheden for at sende det rigtige indhold, til de rigtige leads, på det helt rigtige tidspunkt.

Inden for rejsebranchen, varierer kundens interesser sig hele tiden. Løsningen er automatisk markedsføring, personlig markedsføring til den rette modtager. 

En revolution er på vej! – Marketing Automation er fremtidens digitale værktøj. Udnyt mulighederne og hold dig opdateret på dine konkurrenter.

Lad os gøre dine idéer til virkelighed!

Bestil en uforpligtende og gratis demo af LeadScoreApp i dag