Lead Scoring optimerer
dine salgs processer

LeadScoreApp tracker dine leads’ digitale fodaftryk på din hjemmeside, aflæser deres købssignaler og udregner prioriteret lister af varme leads. 

Lead Scoring gør at du ikke spilder tid på kolde leads

Lead scoring er i dag et populært værktøj, brugt af mange B2B virksomheder. Og dette er ikke uden grundt for med leadscoring kan du gøre dine salgsprocesser meget lettere og mere målrettet.

LeadScoreApp plejer automatisk alle leads, så du kun behøver at fokusere på leads, der har en større chance for at blive til kunder.

Ud fra deres lead score, vil de blive automatisk blive delt ind i forskellige segmenter af LeadScoreApp og derefter vil der blive sendt målrettet markedsføring ud fra deres segmenter.

Lead scoring tillader dig at prioritere din salgsindsats ved at prioritere leads efter en pointskala.

LeadScoreApp giver dig et overblik over alle dine leads, og ud fra dette vise dig hvilke leads er varme og hvilke er kolde.

Hver sidevisning kan give point; f.eks. giver call to action sider 10 point, produktsider giver 5 point, og hvis leadet læser e-mails giver det 3 point.

Lead Scoring Giver Fremgang På Bundlinjen

Resultaterne bag lead scoring er til at få øje på. Også på bundlinjen.

0
% højere lukkerate
0
% større kundeloyalitet
0
% højere konverteringsrate

Optimer dine salgs processer

Lead scoring baseret på Lead tracking

Lead tracking

LeadScoreApp tracker et leads interaktion med hjemmesiden, og derved bliver det muligt at indsamle uundværlige indsigter.

Lead Scoring

Point gives til et lead, alt efter hvilke sider de besøger. Et besøg på forsiden kan fx give 1 point, og 5 point på en anden.

Marketing automation

Automatisering

LeadScoreApp sender relevant markedsføring til et lead, alt efter hvilke information et givent lead har kigget på.

Dynamisk segmentering

Leadgenerering

Se, hvilke leads, der besøger din hjemmeside, og konverter dem til kunder.

Eksporter til CSV

Find leads, og download alle de oplysninger, du ønsker, omkring dem til CSV.

Konvertering

Konverter flere af dine hjemmeside leads til nye kunder, og øg din kundedatabase.

Adfærds profilering

Hvert klik på din hjemmeside afslører noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profilerings funktion til at segmentere leads efter dine produkter, målgrupper eller købsadfærd.

Lead scoring og profilering
Lead scoring og lead tracking

Se hvilke sider dine leads besøger

Luk dit salg hurtigere ved at identificere kundeemner, der bare har brug for det endelige skub. Se, hvis leads har åbnet dine e-mails eller downloadet dine filer. Opbyg salgsprocesser, automatiser opgaver og spor din ydeevne.

Luk salget med lead scoring

Luk salget hurtigere med vores lead scoring funktion, som er et pointsystem der er integreret i vores online CRM-system. Lead scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.

Lead scoring
Automatisk e-mail automation crm

Gevinsterne ved leadgenerering & lead scoring:

Leadgenererings Blog

Lær hvordan du kan effektivisere dit salg med brug af lead scoring, og hold dine sælgere fokuseret på de bedste leads. Se kundens adfærd med lead scoring.

Med lead scoring er det muligt at fokusere på de leads, hvor der er størst chance for at lukke en handel. Du sparer tid, og øger din konverteringsrate. 

Sæt turbo på leadgenereringen, og se de købssignaler der efterlades på din hjemmeside. Læs mere om hvordan, ved at klikke her. 

Få Flere Leads Med Leadgenerering og Lead Scoring

Prøv en komplet og ubegrænset demo af LeadScoreApp. – Det er GRATIS op til 100 leads