Fastbase opkøber LeadScoreApp

Fastbase inc er en data- og webanalyse virksomhed med base i New York. Med tracking på mere end 1.1 mio. websites og en database på mere end 200 mio. virksomheder og 850 mio. kontakter er Fastbase en af de førende i verden, til at fylde virksomheders salgspipeline med kvalificerede leads. Med opkøbet af LeadScoreApp tager de et stort skridt i udviklingen af deres platform.

LeadScoreApp har udviklet en online platform til at identificerer og tracke varme leads på hjemmesiden. Det er både virksomheder, der anonymt besøger hjemmesiden, men også leads (personer), som har en dialog med virksomheden. LeadScoreApp er udvikling i tæt samarbejde med kunderne, der fra starten har være med til at tilpasse platform til deres behov, for at fylde virksomhedens pipeline med varme leads og gøre salgsopgaver hurtigere og mere effektive.

Det er denne indsigt i kunderne samt en kodebase, der er udviklet over 6 år,  der gjorde LeadScoreApp meget attraktiv for Fastbase.

Fremtiden

Målet er nu, at bringe funktionerne i LeadScoreApp til alle brugerne på Fastbase.

Opkøbet får dog ingen praktisk betydning for kunderne på LeadScoreApp.
Alt fortsætter som normalt: priser, support, server, data, drift og setup forbliver det samme.
Brian Kristiansen, som startede LeadScoreApp for 6 år siden bliver i selskabet som direktør. 

Omkring fremtiden, så forventer vi, at det store potentiale ligger i Fastbase. De har en global kundebase, og et setup samt ressourcerne til at forfølge målet om, at blive den førende i verden på deres felt. LeadScoreApp fortsætter som en platform, hvor vi har et tæt samarbejde og dialog med kunderne – og udvikler nye og spændende funktionerne til B2B virksomheder med fokus på leadgenerering, leadpleje og optimering af salgsprocesser.

LeadScoreApp forklaret på 2 minutter.

Om Fastbase

Få oprettet opgaver direkte i CRM på kvalificerede virksomheder med disse værktøjer:

Webleads – Se virksomheder der anonymt besøger din hjemmeside
https://fastbase.com/

SimilarLeads – Find leads der minder om dine bedste kunder.
Så kan du trække en liste over virksomheder som dit salgsteam eller call-center kan begynde at bearbejde.
https://similarleads.fastbase.com/

InMarket leads – Find leads der på Google søger efter dine produkter/ydelser.
Med denne søgning har virksomheden udvist en interesse, som gør at timingen er god til at tage kontakt til virksomheden.
https://inmarketleads.fastbase.com/ 

Omtale:

Herning Folkeblad
International Pressemeddelse. 

Seneste indlæg