Skriv bedre nyhedsbreve – der er forførende og sælgende

Skriv bedre nyhedsbreve, som vil forføre dine leads og øge dit salg. Her vil du løre hvordan du skriver dig ind i hjertet af dine leads og aktiverer følelserne til at opnå opmærksomhed og tillid til dit budskab i nyhedsbrevet. Forførende tekster får nemlig ikke kun dine kunder til at huske dit budskab bedre, men motiverer også dine kunder til handle på det de har læst. Læs med her og skriv bedre nyhedsbreve med  forførende tekster, og får en konkurrencemæssig fordel i din værktøjskasse, som hjælper dig med at blive kundens favorit.

 

7 sekunder – make it count!

Du har sikkert selv prøvet at åbne en hjemmeside, hvor du slet ikke orker at gå i gang med at læse teksten.

Når du har skimmet indholdet, har du nemlig hurtigt taget en beslutning om, at det nok ikke var på denne hjemmeside, du skulle finde svaret på dit spørgsmål. Kan du kende situationen? – så forstår du hvor frustrerende det er som kunde, at møde sådanne sider.

Du skal tænke over hvilket indhold du vil præsentere for dine kunder, og hvordan du vil opfylde deres behov. I dag ønsker de fleste besøgende på din hjemmeside, at blive forført af det indhold du præsenterer inden de køber hos dig. De forlanger svar på alle deres rejse spørgsmål, og ønsker at få tilbud/priser ved hjælp af et simpelt klik.

Derfor er måden hvorpå du præsenterer dit budskab, altafgørende for, om dit salg rent faktisk går igennem.

På blot 7 sekunder vil din kunde nemlig allerede have dannet sig deres første indtryk, og inden der er gået 3 minutter har hele 80 % allerede truffet beslutningen om, hvorvidt de vil købe hos dig eller ej.

Du tænker sikkert at 7 sekunder virker som ganske kort tid til at forføre din læser, men faktisk foretages størstedelen af de beslutninger og de køb vi laver, på baggrund af vores følelser. Følelser som DU kan påvirke. Derfor er det altafgørende, at du skriver dig ind i hjertet på dine kunder, så du med det samme de klikker ind på din hjemmeside, får deres opmærksomhed og tillid.

Men hvordan kan du skrive dig ind i hjertet på dine kunder på kun 7 sekunder?

Det kan du hvis du har det rette værktøj – nemlig den hemmelige hypnotiske skrive formel.

 

Skriv bedre nyhedsbreve med denne hemmelige ingrediens 

Tag en dyb indånding, for her kommer det –  skriv bedre nyhedsbreve:

FØLELSER!

Forførende tekster handler om, at udarbejde uimodståelige tekster til dine kunder ved at skrive dig ind i din kundes hjerte. Tekster der er så kortfattede og effektive, at dine kunder simpelt hen ikke kan modstå at læse det hele og ender med at købe dit produkt eller service.

Du tænker sikkert: det lyder da som en helt almindeligt copywriting – og du har helt ret!

Forskellen er dog, at du ved at skrive forførende tekster rammer alle dine kundes sanser ved at bruge subtile kommandoer, der taler til deres følelser og underbevidsthed. Derigennem tryllebinder du dine læsere. Forførende tekster får nemlig ikke kun dine kunder til at huske dit budskab bedre, men motiverer også dine kunder til handle på det de har læst.

Det handler ikke om at manipulere dine kunder til at købe hos dig, det handler om at kommunikere til det behov din kunde ikke selv er klar over at de har.

Når du først har mestret formlen, vil du nemlig kunne skrive uimodståelige og troværdige breve, e-mails, reklamer, reporter, bøger og meget mere til dine kunder, kollegaer og forretningspartnere. Du vil kunne overstråle dine konkurrenter, forfører dine kunder, og opnå bedre salgsresultater – alt sammen fordi, at du ved hjælp af forførende tekster får en konkurrencemæssig fordel i din værktøjskasse, som hjælper dig med at blive kundens favorit.

 

Sådan skriver du bedre nyhedsbreve med  forførende tekster

Der er ingen tvivl om, at hvis du kan udløse dine kunders følelser igennem din skrivestil, så er du godt på vej til at forfører flere af dine kunder. Men hvis du til gengæld også kan gøre dine tekster levende og hypnotiserende, så er du garanteret succes. Derfor har vi kombineret den hypnotiske copywriter Joey Vitales berømte råd og skriveværktøjer med den hemmelige skrive formel, så du nemt og hurtigt kan perfektionere, polere og styrke dine egne skriveteknikker:

Kvæl din indre kritiker
Inden vi giver dig alle de guldkorn du skal bruge for at mestre hypnotiserende copywriting skal du starte med at kvæle din værste fjende – din indre kritiker.
Vi har alle følt det. Usikkerheden, og hele tanken om, at det vi laver bare ikke er godt nok. Vi ved egentlig godt at han suger livet ud af os, og at vi burde bekæmpe ham. Men hvorfor prøve, når han altid ender op med at hviske os i øret alligevel?

Psssst… du har intet at tabe, men alt at vinde!

Så fra i dag løfter du hovedet højt, ser din indre kritiker i øjnene og fortæller ham at han ikke længere er velkommen. At skrive bedre nyhedsbreve handler udelukkende om båndet mellem dig og din læser, så brug din nyfundne selvtillid til, at komme ind i zonen, hvor du skriver gode tekster, og lad det flyde frit fra din underbevidsthed.

Tal følelsernes sprog

Vi har løftet sløret til hemmeligeheden bag hypnotisk copywriting – følelser.

Men hvordan taler du følelsernes sprog? hypnotisk copywriting handler jo om at oversætte dine buskaber, så du kan tale direkte til din kundes underbevidsthed.

For at tale følelsernes sprog, skal du have de rette værktøjer til at kunne “oversætte” dine budskaber, ellers er det umuligt for dig, at kommunikere dine budskaber ud i et sprog som dine kunder rent faktisk forstår.

Idag findes der faktisk kun to følelser som er videnskabeligt bevist, får dine kunder til at handle på deres købsimpulser – “pain” og “pleasure”.

Ifølge psykologer og marketing professorer fra hele verden, er følelsen af smerte en af de mest motiverende triggere når det kommer til at fremprovokere en købshandling hos dine kunder. Faktisk bliver smerte ofte brugt i tv reklamer og aviser for at få din opmærksomhed, og det virker. Men hvem ønsker at deres kunder skal associere deres brand med noget de anser som sørgeligt eller deprimerende?

 

Skriv bedre nyhedsbreve med de 4 P’er

For 2500 år siden foreslog filosoffen Aristotle skriveformlen: pain and pleasure, som senere er blevet moderniseret og konverteret af Joe Vitale til de 4 P’er: Problem, Promise, Proof og Price. Her skal du se hvordan du kan bruge de 4 p’er til at skrive bedre nyhedsbreve.


1. Problem

Første trin i Joe Vitales 4 P’er er “Problem” som handler om, at du skal spørge dig selv hvem din modtager er. Er teksten du skal skrive til din kollega, en kunde, eller en der skal høre om jeres tilbud for første gang?

Når du har fået identificeret din modtager, skal du dernæst undersøge hvilket problem din modtager står overfor. Er din modtager en kunde, skal du kigge på hvilket behov kunden har, og hvilke problemer kunden står overfor. Når du har fundet svaret på dette, udarbejder du en overskrift til din tekst, som sætter fokus på kundens problem.

Du har helt sikkert set mange virksomheder benytte sig af dette trin i deres kampagner. Et eksempel på hvordan du kan benytte dette trin kunne være: 

“Skriger dine sælger efter flere varme leads at arbejde med?”

Kan du se hvor nemt det er? – trin 1 handler nemlig udelukkende om, at du skal tydeliggøre overfor din kunde, at du kender til deres “problemer”.

 

2. Promise (Løfte)

Ved hjælp af trin 1, har du nu fanget din kundes opmærksomhed. Du har tydeliggjort at du kender din kundes problem, og derfor handler trin 2 om at give dine kunder håb om, at du kan løse problemet for dem. Det gør du ved at afgive et løfte.

For at illustrere hvordan du gør dette, bygger vi videre på overstående overskrift:

Få fyldt sælgerens pipeline med nye varme og kvalificerede leads – hver morgen kl. 7.00.

Her fortæller du dine kunder, at du har forstået deres problem, og at du har løsningen. På den måde, sørger du for, at dine kunder fastholder interessen, og fortsætter med at læse din tekst.

 

3. Proof (Beviser)

Nu har du givet dine kunder løsningen på deres problem. Men lets face it! – vi lever i en verden hvor vi som forbrugere nemt kan blive lidt skeptiske overfor de løfter virksomhederne giver os. Derfor skal du nu kunne bevise, at du rent faktisk kan overholde det løfte du har givet dem. Dette kan gøres på mange måder. Du kan bl.a. inkludere testimonials i dine tekster, eller udlove garantier og rewards.

Et eksempel på hvordan du kan benytte det i praksis kan lyde således:

Få de første 100 leads – Gratis,  og vind nye kunder…

 

4. Price (Pris)

Til sidst, er det vigtigt at du spørger dig selv hvad målet er med din tekst. Vil du have dine kunder til at købe, eller vil du bare have dem til at tilmelde sig dit nyhedsbrev – ligegyldig hvad målet er, er det vigtigt at du tydeliggøre det overfor din læser. Din læser vil nemlig aldrig handle på dit budskab, hvis ikke du tydeliggør hvad målet er, og hvad det vil koste dem at handle på det – husk, alle dine kunder er skeptiske indtil du lægger dine beviser på bordet!

Et eksempel på hvordan du kan tydeliggøre både dit budskab, og hvad det koster din kunde at handle på det, lyder således:

Opret GRATIS konto og få de første leads med det samme.

Kan du se hvordan vi omvender smerte til nydelse?

Husk, at appelere til dine kunders logiske sind. Men lav nu ikke samme fejltagelse som mange andre og glemme at sælge følelser. Sug i stedet disse nøgle følelser til dig, så du i fremtiden kan påvirke din kunders ubevidste sind.

 

Skriv personligt og levende – som du fortæller en ven en god historie…

Du aldrig opnå succes, hvis ikke at du opbygger et følelsesmæssigt bånd til dine kunder. Skriv bedre nyhedsbreve ved at opbygge dette bånd og lade din personlighed skinne igennem i dine tekster.

Det er ingen hemmelighed at:

Forbrugere i dag kun køber fra de virksomheder de bedst kan lide.

Derfor er det altafgørende, at du lukker dine kunder ind i din egen private verden, og giver dem en forestilling om at de kender dig, din virksomhed og jeres værdier. Det får dem til at føle at de er en del af et fællesskab. Det skaber tillid og troværdighed, og det er dette, der i sidsted ende vider kunden.

Men hvordan viser du din personlighed når du skal skrive bedre nyhedsbreve?

Start igen med at kvæle dine indre kritiker. Glem alt du har lært i skolen. Der findes ingen faste regler for hvordan du skriver en god tekst. Din grammatik og dit professionelle ordforråd er ligegyldigt, for det hele afhænger af hvordan din personlighed er indrettet. Tænk i stedet over hvordan DU normalt kommunikere. Bruger du tit slangudtryk, udenlandske termer eller er du generelt meget humoristisk og historie fortællende? Vis det i din skrivestil! så garantere vi at du hurtigt kan mærke, at du får et dybere bånd til dine kunder.

 

Sæt trumf på salget

Desværre er overstående ikke altid nok for at lukke salget. Nogle kunder har nemlig mere fokus på dit produktet eller service, frem for din virksomhed. Så hvad gør du når du møder sådanne kunder?

Du ændre selvfølgelig deres opfattelse af dit produkt/service.

Dette gør du ved at ændre din kundes perspektiv af dit produkt, inden at du præsentere dem for dit budskab. En af måderne du kan gøre dette på, er ved, at opstille pointer der matcher dit budskab. Pointerne du opstiller skal laves på baggrund af de problemer, du forestiller dig din kunde kan have omkring dit produkt, så du igennem dit budskab kan ændre deres perspektiv af dit produkt. Skriv bedre nyhedsbreve ved at lave punktopstillinger.

Et eksempel kunne være:

  • Virker på alle hjemmesider
  • Helt gratis og uforplogtende
  • Kom igang på kun 15 minutter
  • Dansk support på chat, telefon og email.

 

Tag din læser med på et uforglemmeligt eventyr

Skriv bedre nyhedsbreve ved at opbygger et følelsesmæssigt bånd til dine kunder.

Du har nu lært hvordan du forfører dine kunder med din personlighed, men hvordan kan du skrive en mindeværdig salgstekst der får dine kunder til at føle at de allerede er på deres drømmerejse? Det kan du ved hjælp af værktøjet ‘storytelling’ som i dag anses for at være en af de bedste hypnotiske skrive teknikker der hjælper med at opbygge stærke og langvarige kunderelationer.

Videnskabelige undersøgelser viser at når vi bliver præsenteret for salgstekster med cold hard facts så arbejder den sproglige del af vores hjerne på højtryk for at afkode budskabet i teksten, men når vi bliver præsenteret for historiefortællende salgstekster aktiveres flere dele af vores hjerne, hvilket betyder at:

Det er langt nemmere for os at huske historier frem for hårde fakta.

Så hvad betyder det for dig? – det betyder at du nu skal skrive historiefortællende tekster

Alle kan skrive en fangende og personlig tekst, men få virksomheder kan skrive en mindeværdig historie samtidig med at de sælger deres produkt eller service. Derfor vil du kunne få en stor konkurrencefordel hvis du mestre ‘storytelling’ værktøjet, hvor du videregiver en fortælling af en historie ved kun at gøre brug af ord, lyd og billeder.

Du tænker sikkert at det lyder nemt og åbenlyst. Og ja det er åbenlyst, men bestemt ikke nemt, for når du skriver dine historiefortællende salgstekster skal du huske at dit mål er at skabe tætte og langvarige kunderelationer, og derfor er det vigtigt at du kommunikere et ærligt budskab ud til dine kunder. Hvad du skal gøre, er at tænke tilbage på nogle gode historier du har hørt fra dine kunder, dine kollegaer, dine venner, og brug dem i dine tekster. Det gør dine tekster ærlige og autentiske, hvilket skaber troværdighed og tættere relationer.

 

Skriv bedre nyhedsbreve – Overskrifter der fanger

Bruger du uendeligt meget tid på at udvikle nye overskrifter og salgstekster, men føler sjældent at de faktisk bliver læst? Det kan der være mange årsager til, men oftest er det fordi, at du ikke har nået at forfører din kunde inden, at de klikker videre til den næste hjemmeside.

Bare rolig, vi har 5 gode råd til, hvordan du skriver forførende og hypnotiserende overskrifter der hurtigt fanger din kundes interesse.

 

1. Brug power words

Hypnotiserende power words, er ord der har den fantastiske funktion, at de kan bruges til at hypnotisere din læser ved at appellere til deres følelser, og derfor også din underbevidsthed. Derfor ser du dem også ofte i salgstekster.

Eksempler på hypnotiserende power words:

Ny, Endelig, Populær, Eksklusiv, Autentisk, Opmærksomhed, Spændende, Fantastisk, Smuk, Konkurrencedygtig, Ekspert, Unik, Hurtig, Ægte, Udforsk, Luksus, Belønning, Sjælden, Hemmelighed, Hjælpsom, Udvalgt, Chance, Gratis, Garanti, Uforglemmelig, Tilbud, Konkurrence og Overkommelig.

Du har nok allerede regnet ud, at disse ord ikke kun kan bruges i dine overskrifter, men også i dine salgstekster. Ja, måske har du endda regnet ud, at du faktisk allerede er blevet introduceret for mange af ordene imens du har læst dette blogopslag?


2. Skriv bedre nyhedsbreve direkte til din målgruppe

Den nemmeste måde at fange dine rejseglade kunders interesse på, er ved at skrive direkte til din målgruppe, som f.eks: “Er du marketingchef? – så læs med her!” 

 

3. Gør dine overskrifter nyhedsværdige!

Alle mennesker elsker en god nyhedshistorie, og det kan du udnytte ved at udvikle nyhedsværdige overskrifter som f.eks.: “Nye muligheder til leadgenerering afsløret af danks ekspert”

 

4. Stil dine læsere hypnotiske spørgsmål

 Ved at stille et spændende spørgsmål, kan du nemlig sætte din læser i en hypnotisk trance, hvor de bliver nød til at tage stilling til tekstens indhold. Eksempler på dette kunne f.eks. være:

“Gør du disse fejl når du ….” eller “Hvilken ….. ville du vælge?”

Læg mærke til, at begge eksempler IKKE giver din læser muligheden for kun at svare ja eller nej.

Når du stiller spørgsmål, er det nemlig vigtigt at få din læser til, at tænke deres svar igennem.

 

5. Vis dem hvordan du giver dem værdi

Hvis du gerne vil vise dine kunder hvorfor de skal vælge dig frem for din konkurrent, er det en god ide, at fokusere på at udvikle en konkurrencedygtig og værdibaseret overskrift.

 

Skriv bedre nyhedsbreve ved gentage sig selv

Har du oplevet at du har nemmere ved at huske en sætning hvis du får den gentaget igen og igen?

Det er der en god grund til. Det er nemlig videnskabeligt bevist at vi husker bedre, hvis vi får gentaget ord og sætninger.

Det samme kan du gøre igennem dine tekster. Skriv bedre nyhedsbreve ved bevidst at gentage de pointer du ønsker din kunde skal absorbere i hans eller hendes underbevidsthed. Et godt eksempel på en virksomhed der har haft stor succes med denne teknik er Coca Cola, som igennem flere år har gentaget deres værdier i alle deres markedsføringsmaterialer, og derfor er blevet top of mind hos deres forbrugere.

Seneste indlæg