Prospects fra hele verden med Fastbase data integration

Fastbase opkøbte LeadScoreApp for snart 2 måneder siden, og vi har arbejdet på, at dette nye fællesskab, skal tilbyde vores kunder det bedste fra begge virksomheder.

Fastbase giver os adgang til en af verdens største og hurtigst voksende database med virksomhedsoplysninger. Fastbase som opsamler offentlige tilgængelige oplysninger på mere end 200 mio. virksomheder. De henter data fra virksomhedernes engen hjemmesider og over 200 nyhedssites og virksomhedsregister. Så det er ikke mindre end en imponerede guldmine af data, som vi har fået adgang til – om som nu kan fylde din salgspipeline med endnu flere kvalificerede leads, fra hele verden.

Så hvis du er en international virksomhed, eller har afdelinger i mange lande, så kan du nu få fylde din salgspipeline i LeadScoreApp med Prospects fra hele verden.

 

Prospects – Se hvem der besøger din hjemmesiden i 

Vi kalder funktionen for Prospects. Der er virksomheder – som søger på nettet efter dine produkter. De er potentielle kunder, og hvis vi tager det ud i den virkelige verden, så svarer det til, at de er kunder i din butik. De har spurgt efter vej, går nu rundt i butikken og kigger på varerne på hylderne.Læs mere om Prospects her | Bestil gratis demo her. 

 

Hvordan skal jeg arbejde med Prospects?

Du skal selvfølgelig bruge Prospects funktionen til at fylde din salgspipeline. Det er de mest kvalificerede kundeemner, som du kan sende til sælgere, som de så skal prøve at starte en dialog med. Det vil også motivere sælgerne, hvis de kan se, at der har været 5 besøg fra en virksomhed, som matcher jeres profil på en ønskekunde. Så er de meget mere motiveret, for at starte en dialog, og finde en vej ind til beslutningstagerne i virksomheden.

Du vil nok også kunne genkende potentielle kunder, som du tidligere har holde møder med. Hvis de kommer tilbage til hjemmesiden for at læse produktspecifikationer guides og cases. Så viser de med den adfærd på hjemmesiden, at de går med købeovervejelser. Og som en fornuftig indkøber, så researcher de selvfølgelig forskellige leverandører – og det er her, at Prospects funktionen kan hjælpe dig med perfekt timing på opfølgning. Du ved at kunden sidder med købeovervejelser lige nu. Derfor at du mulighed for at påvirke processen. Følger du op for sent, så har virksomheden måske allerede taget en beslutning om, at gå en anden vej.

 

Konkrete eksempler på hvordan man kan anvende prospect

  • Se “varme” Prospects med en lead score model, som du opretter målrettet dit website
  • Tildele ejerskab på Prospects, så ejeren får besked, hver gang de besøger hjemmesiden
  • Oprette tags, så du kan holde styr på, om det er kunder, konkurrenter, leverandører osv.
  • Lave et søge-filter, så du nemt kan finde Prospects, der matcher med jeres ønskede kundeprofil
  • Lave søge-filter til hver sælger, så det matcher med den geografi, som en sælger dækker
  • Lave søge-filter til hvert forretningsområde, så der kun vises leads, der søger efter deres produkter
  • Gemme søge-filtrer, så en søgning er nemt at finde frem igen
  • Oprette automatiske notifikation er på søge-filtrer / Mine Prospects / Alle Prospects.

Få en gratis konto

Er du ikke allerede kunde hos LeadScoreApp, så kan du oprette en gratis konto, og få identificeret de første 100 Prospects, der besøger hjemmesiden. Så kan du teste af, om I kan omsætte viden om potentielle kunder til proaktivt salgsarbejde. – Det er nemlig sådan, at du vinder i konkurrencen om kunderne…
Bestil gratis konto her. 

Andre muligheder med Fastbase.

Du kan selvfølgelig også drage nytte at Fastbases virksomhedsdatabase på andre måder. Det kan dog ikke blive lige så kvalificerede Leads, som dem, der har besøgt din hjemmesiden. Men skal der opbygges nye markeder, og skal du have et salgsteam ud at arbejde, så er dette nogle gode muligheder for at bygge kvalificerer lister. – Også hvis du skal have et call-center i gang med at booke møder for dig.

Similar leads.
Her kan du søge en liste frem over virksomheder, som matcher jeres profil på en ønske kunder. Du kan søge på Industrier, produkter, geografiske område – og meget andet.
https://similarleads.fastbase.com/

InMarket leads.
Her kan du finde virksomheder, som har lavet en søgning på Google, som relaterer sig til dine ydelser og produkter. Det er altså virksomheder, som er ude at undersøge markedet, men som ikke har fundet frem til din hjemmeside.
https://inmarketleads.fastbase.com/ 

Seneste indlæg